2651091973 6932914725 Επαρχιακή Οδός Κατσικάς - Καστρίτσας, Ιωάννινα 45500 vag.bistas1975@gmail.com

 

 

Μάρμαρα - Γρανίτες - Μνημεία - Επεξεργασία - Κατασκευή - Πώληση | Ευάγγελος Μπίστας Κατσικάς Ιωάννινα Ήπειρος


Η επιχείρηση ΜΠΙΣΤΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ του Ευάγγελου Μπίστα στον Κατσικά Ιωαννίνων, από το 1977 δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας και πώλησης μαρμάρου και γρανίτη καθώς και στη κατασκευή μνημείων, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση, τη μαστοριά, το άψογο αποτέλεσμα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτει εξοπλισμό με μηχανήματα επεξεργασίας μαρμάρου τελευταίας τεχνολογίας, και υποδομή να ικανοποιήσει οποιαδήποτε παραγγελία από μικρά πλακίδια μέχρι μεγάλες πλάκες, διενεργώντας όλα τα στάδια επεξεργασίας όπως κοπή, γυάλισμα κ.α.

 
 

 

 

 
 
 
ΜΑΡΜΑΡΑ
ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ
ΜΝΗΜΕΙΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε με συνέπεια στο χώρο της επεξεργασίας και πώλησης μαρμάρου και γρανίτη, καθώς και στη κατασκευή μνημείων από το 1977!

ΜΕΡΑΚΙ

ΜΕΡΑΚΙ

Ικανοποιούμε οποιαδήποτε παραγγελία, είτε αφορά μικρά πλακίδια, είτε μεγάλες πλάκες, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε υψηλά επίπεδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαρκή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για κάθε μαρμάρινη ή γρανιτένια εφαρμογή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ